Huisdier van de week: het konijn Madelief

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Madelief is een sociaal en nieuwsgierig konijn. Ze is graag bij je in de buurt en vindt het fijn geaaid te worden. Madelief is actief en een beetje brutaal.

Stiekem je eten afpakken is voor haar een leuk spelletje.

Bij kinderen vanaf twaalf jaar

Madelief, een Vlaamse reus, kan bij kinderen vanaf twaalf jaar. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst haar bij een mannelijk soortgenootje. Madelief heeft veel ruimte en bewegingsvrijheid nodig.
Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘Huisdier van de week’. Deze week is dat Madelief.
Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/madelief/

Heb je interesse? Geef je Madelief een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen aan de Laarensteinselaan 32 in Velp tijdens de openingstijden. Die zijn op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden