Laat jouw wens voor Park Lingezegen achter bij de Wensboom!

Laat jouw wens achter bij de Wensboom in Park Lingezegen
Foto: Park Lingezegen

De wensboom is geplaatst als symbool voor de afronding van Park Lingezegen en de start van een nieuwe fase van beheer en ontwikkeling van Park Lingezegen.

Samen met inwoners en ondernemers in en rond Park Lingezegen willen ze het park mooier maken. Met de wensboom brengt Park Lingezegen nu wat licht in de donkere dagen.

Wensen voor Park Lingezegen

Heb jij een wens voor Park Lingezegen waarmee jij denkt dat het mooier, beter of leuker wordt? Laat deze dan achter bij Wensboom aan De Park. Een waterspeelplaats, bloeiende bloemenvelden, een nieuwe wandelroute of misschien wel een vaste plek voor theatervoorstellingen in de open lucht? Je kan ze achterlaten bij onze wensboom door de QR-code op het bordje te scannen. Een keer per kwartaal worden de ingediende wensen bekeken en wordt er een gekozen die ze samen met de persoon van wie de wens is gaan ontwikkelen.
Volgend jaar gaan ze werken aan meerdere wenspunten door heel Park Lingezegen, zodat door heel Park Lingezegen bezoekers hun wens voor het Park achter kunnen laten.

Wensboom als symbool voor nieuwe fase

De wensboom vormt een symbool voor de overgang van de aanlegfase naar het beheer-  doorontwikkelfase van Park Lingezegen. Met de wensen die achtergelaten worden bij de wensboom wordt Park Lingezegen verder ontwikkeld. Het materiaal waar de boom van gemaakt is (corten-staal) vergaat niet en staat voor de lange duur waarvoor Park Lingezegen aangelegd is.  De Wensboom is ‘digitaal’ in gebruik genomen door Directeur van Park Lingezegen Sven van Rijswijk en beheerder Hans Hendriks.

Dank aan alle betrokkenen

De afgelopen tien jaar is er door velen hard gewerkt aan de aanleg van Park Lingezegen. Met de wensboom willen ze alle betrokkenen bij de realisatie van Park Lingezegen van harte bedanken.
Het oorspronkelijke plan was om afgelopen voorjaar de wensboom te onthullen, tijdens een feestelijke bijeenkomst met alle betrokkenen ter ere van de afronding van Park Lingezegen en de overgang naar de nieuwe fase. Dit is meermaals uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Daarom is ervoor gekozen om de boom juist nu, in de donkere dagen rond kerst, neer te zetten.

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden