Opening Heidepol vervangen door wandeling

Foto: Heidepol

Voor Natuurbegraafplaats Heidepol voelt het beter om de groots opgezette opening op een andere manier in te kleden. Dit betekent dat de officiële opening op 23 september niet doorging.

In plaats daarvan organiseren zij van dinsdag 6 tot en met zaterdag 10 oktober De Week van de Wandeling.

Week van de Wandeling

Wandel je met hun mee? Tijdens de Week van de Wandeling word je meegenomen op ontdekkingsreis door de historie, cultuur en de ontwikkeling van de natuur op Heidepol. Daarnaast kom je alles te weten over een laatste rustplaats in de natuur. Je krijgt te horen over de uitbreiding van deze natuurbegraafplaats. In groepen van maximaal twintig personen wandel je mee door het prachtige gebied. Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor een kopje koffie. De wandeling start om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur.

Aanmelden wandeling

Het verrast je, verwondert je. En het laat je niet meer los. Hier wil je zijn. In het  adembenemend mooie glooiende landschap van Heidepol, in het hart van de Veluwe. Een natuurgebied met een bijzondere bestemming, al acht jaar lang. Een gebied dat sinds deze zomer nóg meer ruimte biedt voor rust en voor de natuur.
Kom je een kijkje nemen bij het nieuwe stuk natuur? Schrijf je in via onderstaand formulier.
Uiteraard houdt Heidepol zich aan de richtlijnen van het RIVM. Zorg dat je 1,5 meter afstand houdt, tenzij je tot een huishouden behoort. Heb je verkoudheidsklachten of koorts? Blijf dan thuis. Fijn als je je even afmeldt: [email protected], 026-7112210.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden