Openluchtzwembad Klarenbeek geopend: alleen voor banenzwemmen

Open voor banenzwemmen.
Foto: Openluchtzwembad Klarenbeek

Openluchtzwembad Klarenbeek is de hele dag geopend. Vooralsnog alleen voor banenzwemmen, in tijdslots van een uur.

Die moet je online reserveren.

Reserveren tot en met 24 mei

Er kan nu al vast gereserveerd worden tot en met zondag 24 mei. Tussentijds wordt het steeds verlengd. Je ziet vanzelf hoeveel plaatsen er op een bepaald uur nog beschikbaar zijn. Reserveren kan tot een half uur van tevoren. Ga direct naar RESERVEREN of Reserveer nu je uur banenzwemmen. 

Tijden en prijzen

Er worden alleen losse entreebewijzen en meerbadenkaarten verkocht, die je direct voor aanvang van je eerste zwemuur kunt kopen aan de kassa. Zie ook onze website Tijden en Prijzen.
Voor meer informatie en onze aanvullende voorwaarden ga je naar “Openstelling 2020”
Openluchtzwembad Klarenbeek is geopend!

Strikte regels

Vanwege het coronavirus zijn er strikte regels voor zwemmers, zwembadpersoneel en zwemverenigingen. Deze zijn door de samenwerkende partijen in de zwembranche vastgelegd in een protocol, dat regelmatig geüpdate wordt.
Download hier het Protocol Verantwoord Zwemmen 1.3

Gefaseerd opgestart

Het zwemmen in Klarenbeek wordt gefaseerd opgestart. Om te beginnen is er de hele dag alleen banenzwemmen.
Opschalen naar meer doelgroepen en een groter aantal badgasten hangt volledig af van de hanteerbaarheid en het waarborgen van de veiligheid. We zullen met z’n allen, zowel badgasten als badpersoneel, ervaring moeten opdoen in de praktijk. Natuurlijk kunnen strengere overheidsmaatregelen of een nieuwe lockdown ook leiden tot beperkingen in plaats van opschalen, wat wij niet hopen maar in dat geval zullen moeten accepteren.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden