Huisdier van de week is de kater Kenzi

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Kenzi is een sociale kat, erg gesteld op aandacht en een echte knuffelkont. Kenzi heeft een eigenzinnig karakter en vindt oppakken niet leuk en kan dan wel eens uithalen.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Kenzi om die reden niet bij kleine kinderen.

Buitenkat

Kenzi is gek op eten en hiermee is hij dan ook goed te paaien. Daarnaast is hij nieuwsgierig en erg energiek. Hij zal daarom niet te lang alleen thuis moeten zijn en genoeg uitgedaagd moeten worden met bijvoorbeeld hersenwerk. Het is een buitenkat. Ook heeft hij last van chronische niesziekte wat op komt zetten bij stress.
Momenteel staat Kenzi vanwege zijn stoelgang op speciale voeding, maar het dierentehuis denkt dat hij in de toekomst op gewone brokken over kan.

Tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp, is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat Kenzi.

Heb je interesse? Geef je Kenzi een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/kenzi/.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden