Arnhemmers lanceren online coachingsapp voor focus en balans

Foto: Menco Erents

Vandaag, 21 maart, vindt de lancering plaats van de iOS App Hunt Your Dream. Een online virtuele coach app voor meer focus, balans, zelfvertrouwen, gezondheid en geluk.

De app kan beschouwd worden als een wereldprimeur van Arnhemse bodem, aldus de initiatiefnemers. “De intuïtieve zelfbewustzijn app gaat namelijk verder dan de populaire apps zoals: Calm, Headspace en Remente. Bij de app draait alles om meer focus, balans, zelfvertrouwen, gezondheid en geluk. En zoals de naam doet vermoeden: het realiseren van je droom.”

Levenslessen

Met de livegang van deze app gaat de droom van de oprichter Menco Erenst in vervulling. “Mijn hart gaat sneller kloppen van persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik heb zelf veel baat gehad door regelmatig te klanken met diverse coaches. Prachtige levenslessen en voor mij echt een verrijking van mijn leven. Zo is eind 2016 bij mij het idee ontstaan om een geautomatiseerd concept te ontwikkelen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik wilde op mijn beurt andere mensen prikkelen en inspireren om hun hart te volgen evenals het leven van hun droom”.

Persoonlijke ontwikkeling

coachingsappErenst’ ambitie was om een vernieuwend internationaal concept voor persoonlijke ontwikkeling en groei neer te zetten waar praktisch iedereen  baat bij kan hebben. “Ik had natuurlijk ook een trainingsprogramma kunnen ontwikkelen of een boek kunnen schrijven. Maar enkel het delen van kennis en ervaringen is niet voldoende om op een praktische manier werk te kunnen maken van jezelf. Bovendien moet je er eigenlijk dagelijks mee bezig zijn, wil het goed beklijven en zijn vruchten afwerpen. Persoonlijke ontwikkeling en groei is immers een continu proces. Wat onze app echt uniek maakt, is de onderlinge samenhang tussen persoonlijke groeithema’s en een uitgebreide community. Evenals de toepassing van moderne zelfbewustwordingstechnieken en extra functionaliteiten. Onze app is namelijk echt uniek en heeft meer te bieden dan de eerder genoemde billion dollar apps.”

Groeithema’s

“Iedere gebruiker 12 tot 24 persoonlijke groeithema’s die het zelfbewustzijn prikkelen. Verbeeldingskracht speelt een centrale rol binnen de app. Daarom ontvangt iedere gebruiker inspirerende moodboards die naar eigen inzicht kunnen worden ingericht. Om de voortgang van je droom te kunnen monitoren, ontvang je naast een fancy droomdashboard ook een droomactieplanner. En een intelligent dagboek legt automatisch de belangrijkste ontwikkelingen voor je vast.

Platform

“Naast individuele ontwikkeling en groei wilde ik een inspirerend platform creëren waar mensen zich kunnen verbinden met en uitspreken over universele thema’s. Maar ook met elkaar kunnen werken aan een betere samenleving waarin geen ruimte is voor geweld, haat, onderdrukking, discriminatie en onverdraagzaamheid. We willen een community creëren waarbij het draait om verbinding op basis van gemeenschappelijke waarden en universele liefde. Ten slotte tref je hier inspirerende meditatie-, motivatie- en muziekvideo’s aan”.

Gezonder en gelukkiger

Menco en zijn team zijn vastberaden om de wereld te veroveren met deze app. “We gunnen iedereen een leuker, gezonder en gelukkiger leven. Als wij hier een (bescheiden) bijdrage aan kunnen leveren, is onze missie geslaagd. Ik ben apetrots dat ik met zulke getalenteerde krachten mag samenwerken. Ieder teamlid is super gemotiveerd, deelt dezelfde passie en leeft dezelfde droom,” aldus Menco.

 informatie: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden