Huisdier van de week: Rambo

Foto: Dierentehuis Arnhem

Rambo is een echte mensen-hond. Hij vindt aandacht geweldig en reageert op mensen altijd vriendelijk en nieuwsgierig. Rambo kan netjes meelopen aan de lijn maar hij heeft ook ontzettend veel energie.

Hij kan dan uit enthousiasme soms trekken en opspringen, je moet dus wel stevig in je schoenen staan, want Rambo is erg sterk. Omdat Rambo zo krachtig en soms wat onstuimig is, plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken hem niet in een huishouden met kleine kinderen.

Wandelen en rennen

Rambo wil heel graag met een baas mee op pad, een flink eind wandelen en rennen. Hoe Rambo omgaat met andere honden is voor ons onbekend. Om deze reden plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken Rambo niet in een huishouden met andere honden. Hij heeft een gevoelige huid, hierom staat hij op een dieet van hypoallergene brokken.

Speciale shampoo

Rambo moet dan ook met enige regelmaat gewassen worden met speciale shampoo. Gelukkig is dit voor Rambo een feestje, hij is dol op de extra aandacht en kriebels die hij tijdens het wassen krijgt.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Rambo - Dierentehuis Arnhem en omstreken

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Rambo

Diernummer. 27282

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/rambo/

Heeft u interesse? Geeft u Rambo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden