Beleef het kerstverhaal op de Postbank tijdens de Kerstwandeling

Foto: Posbank Kerstwandeling

Wandelen over de schitterende Posbank en ondertussen genieten van tal van mini-voorstellingen: dat kan tijdens de Posbank Kerstwandeling op zaterdag 21 december.

Tijdens een prachtige wandeling van het Posbankpaviljoen naar het Koetshuis Heuven kom je langs zes huizen, waar thema’s uit het Kerstverhaal door koren, dichters, acteurs, vertellers en midwinterhoornblazers worden verbeeld. Ook ontmoeten de wandelaars onderweg de Rhedense schaapskudde bij de Schaapskooi.

Kerstgevoel

beleefDe wandeling eindigt bij/in het monumentale Koetshuis Heuven nabij het bezoekerscentrum Veluwezoom. Daar kan met een hapje en drankje nagepraat kan worden. De organisatie, de Rotaryclub Rheden-Rozendaal, wil een kerstgevoel meegeven, in de sfeer van het universele verhaal over hoop en liefde. Vorig jaar namen 700 wandelaars deel.

Starttijd

Bij aanmelding kies je de starttijd van je voorkeur. Zo wil de organisatie een mooie spreiding van de bezoekers krijgen, zodat iedereen in alle rust kan wandelen en kan genieten van de voorstellingen. Duidelijke wegwijzers leiden de deelnemers naar parkeerplaatsen. Je kunt  ook met de fiets naar het bezoekerscentrum komen.

Vervolgens brengen duurzaam aangedreven bussen de wandelaars – onder leiding van een herder – in groepen naar boven. Het programma start dus in feite al in de bus. De mensen die van een extra stevige wandeling houden kunnen een extra lus lopen van ongeveer vijf kwartier. Na die extra lus kom je vanzelf terug bij het beginpunt van hoofdroute die bovenop de Posbank start. Daarna loop je de hoofdroute (ongeveer 5 kwartier) met de mini-voorstellingen.

Goede doelen

Kosten voor deelname: 7 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen. Met de wandeling draagt u bij aan het werk van goede doelen-organisaties. De opbrengst zal gelijkelijk worden verdeeld over drie organisaties te weten Natuurmonumenten, Stichting Ons Raadhuis in Velp en de Rhedense Schaapskudde.

Ga nu naar de website www.deposbankkerstwandeling.nl voor alle informatie en schrijf u in op het tijdstip van uw voorkeur.

De Posbank Kerstwandeling is een initiatief van de Rotaryclub Rheden-Rozendaal.

beleef

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden