Zondag 21 november Zeldzaam Mooi Markt

Foto: Zeldzaam Mooi Markt
Aanstaande zondag 21 november is alweer de derde editie van de Zeldzaam Mooi Markt op de Markt in Arnhem. Een markt met allerlei  originele en handgemaakte producten.
 
De Markt, een prachtig plein, vlakbij het centrum van Arnhem is de perfecte locatie voor de Zeldzaam Mooi Markt. Een markt met allerlei  originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.
Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor elk wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Glühwein naar eigen recept

Geniet ook van heerlijke warme chocolade melk met slagroom en marshmallows of van een heerlijke beker glühwein naar eigen recept tijdens de markt geserveerd vanuit de Boutique Bar. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. 
Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder!

Informatie

  • Datum: zondag 21 november 2021 van 11:00 tot 17:00 uur
  • Locatie: Markt 38, 6811 CJ Arnhem
  • Toegang: Gratis
  • Meer informatie en deelname: www.zeldzaammooi.com
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen