De culinaire 4 mijl: wandelen voor snackliefhebbers

Foto: Frituurloop

Hou je van wandelen? Maar lust je ook graag een frikandel of een frietje? Dan kun je beide hobby’s combineren met de Culinaire 4 mijl, oftewel de Frituurloop. Ook in Arnhem.

En je kunt ook nog eens een jaarvoorraad frikandellen winnen, als je daar van houdt….

Snacken en wandelen

Yes! Nu even niet te culinair doen, ook geen duurloop doen, maar gewoon lekker wandelen en snacken. Houden we van! Wij maken een flinke wandelroute langs de beste zaken, zodat je niet helemaal dichtslibt van al het lekkers. Bij elke zaak krijg je een andere snack en een drankje tegen gereduceerd tarief en een quizronde aan vragen.

En ook nog winnen…

Wat kun je winnen? Verschillende soorten snacks, sauzen en als ultieme prijs een jaarvoorraad frikandellen, want frikandellen zijn life! Aanmelden kan in verband met de coronaregels maximaal in tweetallen. Hou je aan de regels, houd 1,5 meter afstand, volg instructies op van de cafetaria’s en blijf niet te lang plakken bij de locaties. Heel veel plezier!

In heel veel steden

In heel veel Nederlandse steden doen snackbars inmiddels mee aan de Frituurloop. Je kunt dus bijvoorbeeld ook een dagje Maastricht doen en de snacks daar proberen…  Meedoen kost 4 euro per persoon. Aanmelden voor Arnhem.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen