Huisdier van de week: Murphy

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Murphy is een sociale, rustige kat, die graag aandacht krijgt. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden.

Murphy houdt van eten en is daar goed mee te paaien.

Buitenkat

Het is een buiten kat die niet houdt van oppakken, noch van teveel drukte om zich heen. Murphy heeft een waas over zijn rechter oog waardoor hij er waarschijnlijk minder goed ziet. Dit is geen belemmering voor hem. Er hoeft verder niks aan gedaan te worden.
Momenteel staat Murphy op dieetvoeding in verband met zijn ontlasting door stressgerelateerde problemen. Het dierentehuis denkt dat hij in de toekomst op gewone brokken over kan.
Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/murphy/.

Wil je Murphy een tweede kans geven?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘Huisdier van de week’. Deze week is dat Murphy.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden