Master Molecular Life Sciences aan de HAN wederom topopleiding

12 maart 2018

De Keuzegids Masters 2018 heeft de Master Molecular Life Sciences van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot Topopleiding. De opleiding ontvangt dit keurmerk op basis van de tevredenheid van de studenten en het oordeel van keurmerkorganisatie NVAO. Met een score van 84 op een schaal van 20 tot 100 mag het zich een jaar lang Topopleiding noemen.

Uitstekende kwaliteit, samenhang en afwisseling

Lilian Prevoo, directeur van het masterinstituut van de HAN, is trots: “De opleiding krijgt van de experts en studenten op alle punten een hoge waardering. Met name op niveau, kwaliteit, samenhang en afwisseling in werkvormen springt deze opleiding er bovenuit. Dat we dit voor het zesde jaar op rij bereiken, is iets waar we trots op mogen zijn. Maar laten we niet vergeten dat ook de Masteropleidingen Begeleidingskunde, Physician Assistant, Neurorevalidatie & Innovatie, Control Systems Engineering en de Educatieve Master Nederlands een hele goede beoordeling hebben ontvangen of een mooie groei hebben doorgemaakt.”

Master Molecular Life Sciences

De Master Molecular Life Sciences (MLS) is vooral geschikt voor professionals die zich naast hun werk verder willen ontwikkelen op het gebied van productontwikkeling in de life sciences sector. Tijdens de Master MLS verrijken studenten hun kennis over onderwerpen als moleculaire biologie, biochemie, bio-informatica, immunologie. Het ontwikkelen van competenties als het uitzetten van experimentele en projectstrategieën, wetenschappelijke schrijven en projectorganisatie staat centraal.

Ook in voltijd

De Master MLS is tegenwoordig ook als voltijdvariant te volgen. In deze laatste variant krijgen studenten een stage van 1,5 jaar aangeboden waar zij hun werkervaring kunnen opdoen. Met de stagevergoeding kunnen de studenten een deel van de studie betalen.

De Keuzegids

De Keuzegids is een onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen in het hbo, wo en mbo beoordeelt en vergelijkt. De kwaliteit van opleidingen wordt beoordeeld op basis van de mening van studenten en van experts. Ook wordt gebruik gemaakt van accreditatierapporten van de NVAO. In de Keuzegids Masters 2018 zijn zo’n 900 masteropleidingen opgenomen. De keuzegids wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI). 

Bronnen: HAN, Keuzegids

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen