Programma Brigant Arnhem

Foto: Cafe Brigant

Death Swamp Blues, Nieuwscafé en Metal.

Donderdag 30 oktober: The Dead Brothers 
Zaal open: 20:00 Entree: v.v.vk. € 10,- Deur: € 13,-
The Dead Brothers zijn het meest bizarre begrafeniscombo van de wereld met een verrassende mix van excellente muziek en macaber entertainment. Ze gebruiken blaasinstrumenten (tuba, trombone en bas saxofoon) een megafoon, een hoge hoed, een naargeestig Frans accordeon en wat zoete lap steel country. Ze verkennen de muzikale wortels die hebben geleid tot de geboorte van de Europese muziek en uiteindelijk rock ‘n roll. Ze vormen een macaber rock ’n ’roll ensemble op een ouderwetse bruiloft die juist aan de gang is. 
Je gevoel voor humor wordt getriggerd als ze gruwelijke sterfgevallen bezingen à la Hank Williams en Jimmie Rodgers. The Dead Brothers zingen blues deuntjes uit het oude Europa (Totentanz) en beroemde cajun-core Franse swingh uit Bombay. Ze worden geroemd als THE BEST FUNERAL ORCHESTRA. The Dead Brothers geven ook nog eens zo ongeveer de meest bizarre show in Europa. Komt dat zien, komt dat zien. Of, om het Monty Python-esque te zeggen, ‘Bring Out Your Dead’!
Vrijdag 31 oktober: De Gelderlander Nieuwscafé
Aanvang: 17:00 Entree: gratis
Een seizoen lang Gelderlander Nieuwscafé in Brigant. De Gelderlander zorgt voor de invulling van het programma. De presentatoren zijn Bob Roelofs en John Bruinsma, zij staan overigens altijd open voor suggesties. In de zaal zal op het podium  een tafelopstelling staan  waaraan de twee presentatoren en vier tot vijf gasten plaatsnemen. De zaal zelf wordt zoveel mogelijk ingericht met stoelen waar het publiek op kan zitten. Er zijn microfoons voor de sprekers en het publiek kan reageren middels een aparte microfoon. Incidenteel kan bij het programma live muziek plaats vinden van Guus Tangelder en zijn orkest(en) of andere artiesten.
Vrijdag 31 oktober: The Dali Thundering Concept en Oath in Stone
Zaal open: 20:00 Entree: € 8,-
The Dali Thundering Concept is de nieuwe ‘mind-blowing’ metal act uit Frankrijk. DE band die je als (math) metalfan gezien moet hebben. Zij zijn de nog verborgen parel van de progressive metal scene van dit moment. Als je ze nog niet kent dan is dit je kans!  Deze jongens leveren werkelijk on-aards  goede math-core en het zien en horen van zoveel kwaliteit zal je helemaal uit je dak laten gaan. Vanavond spelen ze voornamelijk nummers van hun nieuwe plaat “Eyes Wide Opium”.
 
Oath in Stone is een fantastische edgy en melodische progressieve rock band. Met glanzende riffs, geslepen en verheffende zang, dreunende grooves en beats is deze band briljant divers! De muziek gaat van het diepste dal naar de hoogste berg waarin ze de harde en zachte passages samensmeden tot hun eigen sound. Oath in Stone is een progressieve rockband die prima in het plaatje past bij bands zoals Opeth, Pink Floyd en Porcupine Tree, die ze ook beschouwen als hun leermeesters.
www.brigant.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden