Venus en Mode in AstroCafé Arnhem

Zondag 2 november wordt in AstroCafé Arnhem een lezing gegeven door Geneviève Wils met als titel ‘Venus en Mode’. AstroCafé is in Theater het Hof en de entree is tien euro.

Venus en Mode is een vrolijke dialezing door astrologe Geneviève Wils. Hoe zit dat met het schoonheidsideaal van couturiers? Hiervoor kijken wij naar de planeet Venus. Zijn de creaties van een Venus in Ram inderdaad ‘stout’ en ‘brutaal’? Houdt Venus in Steenbok vast aan ‘tradities’? Is de mode van een Venus in Tweelingen ‘luchtig’ … maar … wat gebeurt er als Pluto en Saturnus zich er plotseling mee gaan bemoeien?
Beroemde ontwerpers hebben hun eigen Huis gesticht (zoals Dior, Chanel, Versace, Victor en Rolf, Jan Taminiau). Deze huizen zijn dus Venus-in-teken gelabeld. Wat gebeurt er met de ontwerpen van de nieuwe hoofdontwerper die zijn/haar eigen Venus in een ander teken heeft staan? En wat is de correlatie met de muzes van de couturiers? Dan hebben wij het nog niet eens over de jaarlijkse trends!
Geneviève Wils is een AVN-erkend metafysisch astroloog  (Zwarte Lichten) en voert sinds begin jaren negentig haar praktijk in Oosterbeek (bij Arnhem). Naast consultvoering organiseert zij cursussen en lezingen. Na een bestuursfunctie binnen de AVN heeft zij in 2008 de AstroSalon opgericht.
Informatie
De lezing duurt ongeveer een uur (van 15.30 – 16.30 uur) en eindigt met een twist: een niet al te lange, anonieme, miniquiz. Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem, entree € 10,00 inclusief koffie/thee bij aankomst en een hapje bij het naborrelen. Info: www.astrocafearnhem.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen