Programma Brigant Arnhem

Metal, Dance, Dub en Punk

Donderdag 23 oktober: Selfmachine en Dissidents
Zaal open: 20:00 Entree: € 4,-
Groovy en melodisch, zwaar en catchy zijn een paar woorden om de muziek van Selfmachine omschrijven. Nadat bassist Mark Brekelmans stopte met Xystus en Equilibrio eind 2010, wilde hij een frisse band starten met zielsverwanten, zonder muzikale restricties of grenzen. 
Dissidents maken progressieve metal die bol staat van de gitaarharmonieën, polyritmiek en verspringende melodieën. Het componeren van complexe maar tegelijkertijd pakkende nummers zit bij de heren in het DNA ingesloten. Dissidents doel? Zoveel mogelijk mensen overdonderen met hun vette live show. En dat lukt ze!
Vrijdag 24 oktober: Club Brigant
Aanvang: 22:00 – 03:00 (entree na 00:00 € 5,-)
Iedere laatste vrijdagavond van de maand kan jij de week afsluiten bij Brigant met de fijnste elektronische muziek van nu. Line Up: Microvibez, Mirno en Charlotte Schwartz. Deze Dj talenten uit Arnhem en omgeving zullen de avond vullen en ervoor zorgen dat jij niet meer stil kan blijven staan. Let op! Na 00.00 € 5,- entree dus kom op tijd!
Zaterdag 25 oktober: Dub Nation
Aanvang: 22:00 Entree: Gratis
Na de succesvolle ReggaeNight is deze avond terug onder een nieuwe naam. Brigant presents: DUB NATION. Deze keer met: Dj Mo, One Love Selecta, Rastaman, O.J.K en Asiatic Roots. De beste reggae, dub en strictly roots met misschien ook weer Ronnie op trompet! Chill out everyone! Nuh bruk it! Dance to it!
Zondag 26 oktober: The Straphones (CH)
Aanvang: 16:00 Entree: Donaties van bezoekers
The Strapones zijn een stel geniale gasten uit Zwitserland. Deze geboren bankiers maken punkrock. Een stevig potje punkrock. Twee jaar geleden rockten ze de Willemeen plat op een zondag, nu is het de beurt aan de Brigant! Wie is er in voor een feestje!?
www.brigant.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden