Programma Brigant Arnhem

Metal, Stonerock en een benefiet voor de Hersenstichting

Vrijdag 17 oktober: Diggeth en Pander 
Zaal open: 20:00 Entree: € 7,50
Pander  is de muzikale kracht van 5 ayatollahz of rocknrolla en speelt een mix van rock, stoner en metal. Verrassend, eigenzinnig en vooral hard!! De luisteraar verwelkomen in hun wereld en vermaken met hun duistere klanken is het doel!!!
Diggeth’s muzikanten groeiden op met rock’n roll, blues, hardrock en heavy metal. Geïnspireerd door deze muziek spelen ze een explosieve mix van rock, metal en blues. Pakkend, zompige, met een stevige groove en uitmuntend gitaarspel. Een veelbelovende band die je als metal- en stonerrockfan gehoord moet hebben!
Zaterdag 18 oktober: benefiet voor de Hersenstichting
Aanvang: 15:00 – 02:00 Entree: € 5,-
Kom naar deze speciale dag die helemaal in het teken staat van De Hersenstichting! Er zijn verschillende acts (Circus) en  optredens te zien (Stone Burner, Dark Cabaretin en Of Stone And Fire) en s’ avonds om 22:00 zal er een DJ leuke plaatjes draaien! Luister ook naar persoonlijke verhalen van mensen met een afwijking aan hun hersenen! We willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor deze mensen en de onderzoeken die gedaan moeten worden om hen een betere toekomst te geven! 
www.brigant.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden