Informatieavond: Backpacken en werken in het buitenland

Foto:

Donderdag 16 oktober van 18.00 tot 21.00 uur kan iedereen die droomt van backpacken in een ver land zich laten voorlichten in de Bibliotheek Centrum. Er wordt informatie gegeven door reisorganisatie Travel Active over werken en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland.

Je duikcertificaat halen aan het Great Barrier Reef, snowboarden in Queenstown of kamperen in de Outback en dit betalen door tussendoor te werken in Australië en/of Nieuw-Zeeland? Reisorganisatie Travel Active helpt bij het organiseren van de reis en het vinden van werk.
Deze avond wordt uitvoerig verteld over backpacken en werken in Australië en Nieuw-Zeeland. Bezoekers krijgen veel informatie over de landen, mogelijkheden en ondersteuning die Travel Active biedt voor en tijdens de reis. De presentatie start om 18.00 uur en zal ongeveer een uur duren. Aansluitend is er volop ruimte om vragen te stellen. 
De bijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheek Arnhem in Rozet aan de Kortestraat 16. Aanmelden kan bij Travel Active: www.travelactive.nl/evenementen/270/backpacken-info-avond-arnhem. De toegang is gratis. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen