Boekpresentatie: Voetsporen in de Bibliotheek Centrum

Zondag 12 oktober tussen 14.00 en 15.30 uur wordt een boekpresentatie gehouden in de Bibliotheek Centrum. De presentatie gaat over het boek ‘Voetsporen: op schrijverspad door het land van de grote rivieren’ en vindt plaats in het auditorium van Rozet.

Een van de beste manieren om van het Gelderse Rivierenland te genieten is te voet. Dat was vroeger al zo, getuige het aantal verhalen dat beroemde voetreizigers als Nescio en Jac. P. Thijsse schreven over deze mooie streek. 
Wim Huijser trad in hun voetsporen. Hij stelde niet alleen een bloemlezing samen van deze literaire wandelbelevenissen, maar voegde er ook zijn eigen observaties aan toe. Het resultaat is een rijk geïllustreerd boek dat zowel voor wandel- als natuurliefhebbers boeiend is. Voor degenen die zelf graag de wandelschoenen aantrekken zijn er een tiental wandelroutes en ommetjes opgenomen, onder meer door de Bemmelse Waard en Park Lingezegen.
De boekpresentatie is op de vijfde verdieping in het auditorium van Rozet aan de Kortestraat 16. Aanmelden voor de boekpresentatie is verplicht. Kosten voor leden zijn € 5,00 en voor niet-leden € 7.00 Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden