Start nieuw seizoen Astrocafé Arnhem

Foto: Arnhem Nieuws

AstroCafé Arnhem is een maandelijkse ontmoetingsplaats voor een ieder die geïnteresseerd is in astrologie. In een open sfeer wisselen de deelnemers kennis en ervaringen uit en iedere bijeenkomst heeft een thema. Op zondag 12 oktober opent Astrocafé het nieuwe seizoen met het thema ‘Relatie en de twaalf tekens’. Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 15.00 uur in Theater Het Hof.

Aan de hand van het thema wordt door Adrie van der Ven een lezing verzorgd. De twaalf tekens zijn de archetypen van bewustzijn waarop het karakter is gebaseerd. In de relatie werkt dit karakteristiek door. De houding, verwachtingen, beleving van liefde, seksuele aantrekking, besef van identiteit; daarin spelen de dierenriemtekens een cruciale rol. Het vertrouwen naar de ander, wat gegeven wordt, hoe terugkomende teleurstellingen ontstaan, die ook weer overbrugbaar zijn, daar gaat de workshop over. Het weet hebben van elkaars conditionering voorkomt de sfeer van verwijten, ondanks de goede intenties.
Na enige theorie over tekens en relatie gaan de deelnemers met zichzelf aan de slag. De discussie die ontstaat en de feedback worden weer teruggekoppeld aan de visie vanuit de twaalf tekens. Je mag ook tevoren je thema inzake “liefde” aangeven. Het gaat om een dag met inzicht en uitwisseling, vanuit een open sfeer.
Adri van der Ven
Adrie van der Ven is astroloog van beroep en heeft meer dan twintig jaar zelf een opleiding gegeven (de academie voor astrologie/Chiron). Naast astroloog is hij ook regressietherapeut, natuurgenezer en chakrareader. Hij heeft aan de academie voor natuurgeneeskunde te Bloemendaal zijn lessen astrologie en de verdere start van zijn praktijk opgedaan. Thema’s als relatie, liefde, beroepsmogelijkheden en gezondheid komen in zijn praktijk veel voor. Info: www.adrievdven.nl
Informatie 
Het AstroCafé vindt iedere eerste zondag van de maand plaats in Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem. U kunt zich opgeven voor deelname via [email protected] of telefonisch: 06-49954032 (Ria van den Akker). Voor meer informatie www.astrocafearnhem.nl 
Toegangsprijs is  € 10,00 inclusief eerste drankje en hapjes bij het naborrelen. Deze lezing is ook goed te volgen voor beginners in de astrologie.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen