Feest en open huis bij jarig MFC Presikhaven

Foto:

Vijf jaar geleden opende MFC Presikhaven, het multifunctionele centrum aan de Laan van Presikhaaf, haar deuren. In het gebouw zijn onder andere twee basisscholen, een kinderopvang, de bibliotheek en veel wijkfuncties gevestigd. Het jubileum wordt feestelijk gevierd op zaterdag 11 oktober.

Van 13.00 – 16.00 uur is er Feest en Open Huis. Luchtkussens, een draaimolen en een kinderboerderij voor kinderen. Maar ook een talentenjacht en optredens van Jong Era, 4FACES en als afsluiting: Tata Mirando. De toegang is gratis. Om 15.00 uur is de feestelijke onthulling van het kunstwerk BABBEL door wijkwethouder Ine van Burgstede. Dit bijzondere kunstwerk staat voor de hoofdingang van MFC Presikhaven.  
Resto van Harte verzorgt vanaf 17.00 uur een heerlijk 3 gangendiner voor wijkbewoners die elkaar willen ontmoeten en samen willen eten. Kosten: €7  en met Gelrepas €4 ( kinderen de helft). Er zijn 70 plaatsen. Aanmelden: tel. 0631664985, email: [email protected] 
Als afsluiting van deze speciale dag speelt het internationale kamerorkest Ardesko een muzikaal programma voor een breed publiek. Van hedendaagse muziek tot barok. Kaarten à € 3,00 zijn te koop bij Bibliotheek Presikhaaf en Rijnstad Opbouwwerk, [email protected].
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden