Workshop Facebookmarketing voor ondernemers in Bibliotheek Arnhem

Maandag 6 oktober van 19.00 – 21.00 uur organiseert de Bibliotheek voor ondernemers een workshop voor MKB’ers en kleine ondernemers op het gebied van Facebookmarketing. 

Aljo Hartgers van Cuppajo vertelt hoe een Facebookpagina kan worden ingezet om klanten te binden en nieuwe fans te krijgen. Hij licht toe welke berichten scoren, hoe meer fans verkregen kunnen worden en hoe adverteren op Facebook werkt? Er worden veel praktische tips en voorbeelden gegeven van wat wel en niet goed is.
Deelnemers dienen een eigen bedrijfspagina op Facebook te hebben en gaan direct aan de slag met eigen laptop of op een computer van de Bibliotheek. 
Deze workshop is georganiseerd in het kader van de Bibliotheek voor Ondernemers. De Bibliotheek voor Ondernemers biedt (kleine) ondernemers, winkeleigenaren of zzp’er de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden (op verschillende gebieden) te verbeteren. Bijvoorbeeld door netwerkbijeenkomsten of workshops en lezingen over klantenwerving, boekhouden, effectief computergebruik en de inzet van social media.
Kosten van de workshop zijn € 25,00 voor bibliotheekleden en € 27,50 voor niet-leden. De workshop is op de vierde verdieping van Rozet aan de Kortestraat 16. Van tevoren aanmelden is verplicht via: www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen