BWT bockbierproeverij in Arnhem

Foto:

De herfst staat voor de deur en dat betekent: bockbier. Bierwandeltochten nodigt u zondag 5 oktober in Arnhem uit om aan te schuiven en meer te weten te komen over dit bijzondere bier. Natuurlijk wordt er ook geproefd.

Onder leiding van bierambassadeur Maarten Exel van Bierwandeltochten wordt in café Stella By Starlight in Arnhem een selectie bockbieren van lokale brouwerijen besproken en geproefd: de lekkerste, de beste, dubbelbock, rookbock, 4 granenbock en een hoppige bock.
Tijdens de proeverij komen ook aspecten de bockbiergeschiedenis, ‘hoe proef je bier’, bockbiertypes, het brouwproces, lokale brouwerijen en spijscombinaties aan bod. De bieren worden geserveerd in proefglaasjes van 15 cl. Daarnaast worden diverse versnaperingen geserveerd en staat er water op tafel om de smaak te neutraliseren.
Informatie
Bierproeverij: 6 bockbieren van lokale brouwerijen; Locatie: Café Stella By Starlight, Coehoornstraat 33, Arnhem; Datum: 5 oktober; Tijd: 16.00 u -18.00 u (inloop vanaf 15.30 u); Prijs: € 17,50 p.p.
Aanmelden (leeftijd: 18+):
Stuur een mail naar [email protected] met je naam en aantal personen. 
Een keer meewandelen en proeven met Bierwandeltochten? Check: www.bierwandeltochten.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen