Workshop Mandala tekenen in Bibliotheek Centrum

Foto:

Teken een Rozet op zondag 28 september in Bibliotheek Arnhem Centrum. Van 14.00 tot 16.00 uur is er op de tweede verdieping een workshop Mandala tekenen.

Een Rozet Mandala tekenen en inkleuren is een poging om de heelheid in jezelf te laten groeien en bloeien. De Mandala (cirkel) wordt in vier delen verdeeld. Na wat oefenen wordt er een lijnenspel getekend, waarbij alle delen er hetzelfde uit komen te zien en een eenheid vormen. Hella Verbeek, Holistische tekentaal docent, begeleidt deze workshop.
Mandala’s
De Mandala wordt gebruikt in verschillende oosterse godsdiensten. Het woord “mandala” is afkomstig uit het Sanskriet en betekent letterlijk: “cirkel”. De cirkel is symbolisch voor de oneindigheid van het leven. In onze westerse samenleving is het leven jachtig. Tijdgebrek en een hoge werkdruk zijn hier algemene verschijnselen. Veel mensen hebben hier echt van te lijden, en zoeken naar een middel om innerlijk tot rust te komen. Het maken van Mandala’s is een van de manieren waarop de geest zich prettig ontspannen kan.
Alle materialen zijn aanwezig. Kosten zijn € 12,50 voor leden, voor niet-leden € 15,00. Aanmelden via: www.bibliotheekarnhem.nl-activiteitenprogramma. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden