Bomenwandeling Zypendaal

Foto:

IVN Arnhem verzorgt op zondag 28 september een rondwandeling door park Zypendaal waarin de bijzondere bomen van het park aan bod komen. Tevens wordt aandacht besteed aan het ontstaan van het park. Deelname is gratis.

De naam van park Zypendaal komt voort uit het feit dat daar water uit de grond komt siepelen. Uit dat water vormt zich de Sint-Jansbeek en daaraan is Arnhem ontstaan…Leuk allemaal, maar dit is niet het onderwerp van de wandeling waar IVN Arnhem voor uitnodigt… Uiteraard hebben de natuurgidsen het hier over, maar bij deze rondwandeling komen vooral de vele bijzondere bomen in het park aan bod. Zo zullen we langs hele oude bomen, bijzondere soorten en langs markante exemplaren gaan en staan.
Wie meer wil horen over deze natuurlijke monumenten komt op zondag 28 september om 14.00 uur naar de grote parkeerplaats tegenover Huis Zypendaal  (Zijpendaalseweg 44). De wandeling duurt anderhalf tot twee uur. Stevig schoeisel is aanbevolen. 
Deelname is gratis en reserveren is niet nodig, want iedereen is van harte welkom. Meer informatie over IVN Arnhem: www.ivn.nl/arnhem
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen