Kunstcafé 55+ in Rozet Arnhem

Foto:

Kunstminnende 55-plussers ontmoeten elkaar in Arnhem op donderdag 25 september in restaurant Momento in Rozet. Kunstbedrijf Arnhem zorgt voor een prettige afwisseling met voorproefjes van- of kennismaking met diverse kunst- en cultuuractiviteiten. Ditmaal ligt het accent op Arnhems erfgoed, afgewisseld met muziek.

Vrijwilligers van de Stichting Gilde Stadswandeling Arnhem zullen de bezoekers  van het Kunstcafé een korte toelichting geven op hun activiteiten en hen daarna meenemen voor een kort bezoek aan de Stadskelders en aan de Korenmarkt, waarbij de handelsfunctie van Arnhem in de Middeleeuwen centraal staat. Tijd: van 10.30uur tot 12.00uur. 
Bezoekers die een fotocamera meenemen kunnen hun mooiste foto van deze ochtend mailen naar de projectleider Kunst55+, Ineke Tegelaar: [email protected]. De organisatie van het Kunstcafé kiest de mooiste foto’s uit, die vervolgens op de site van Kunstbedrijf Arnhem zullen worden geplaatst.
De volgende Kunstcafé’s zullen steeds zijn op de laatste donderdagochtend van de maand, zelfde locatie en zelfde tijd (Uitgezonderd de maand december). De toegang is gratis.
Het Kunstcafé 55+ wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Fonds Cultuurparticipatie en het Ouderenfonds RCOAK. Meer informatie: www.kunstbedrijfarnhem.nl 
Op de foto: Kunstcafé 55+ (Fotograaf: Seppe Ruberti)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen