Aafke Romeijn en Alaskans in Café de Kroeg

Foto:

In Café de Kroeg in Arnhem staat de maand september in het teken van live muziek. Met enorme trots presenteert het café daarom op 20 september een programma met ongekend getalenteerde muzikanten die je zonder meer live gezien moet hebben.

Alaskans
De uit Arnhem afkomstige formatie heeft in haar korte tijd van bestaan al bewezen een belangrijke speler te zijn in de lokale muziek scene. De muziek van Alaskans is toegankelijk en blijft zowel live als op de plaat overeind. De band zet een show neer waarbij verschillende emoties aan bod komen, door middel van dansbare ritmes, energieke performances, en verhalende teksten met pakkende melodieën.
Aafke Romeijn
CHIN. IND. SPEC. REST. is het tweede album van Aafke Romeijn, singer-songwriter gone electro. Na haar akoestische Engelstalige debuut Stella Must Die! komt Romeijn met een Nederlandstalige electroplaat vol glitter. Nummers over snelwegen, kalashnikovs en de vieze automaatkoffie die hoort bij het lerarenbestaan. Beats, ballads en alles daartussenin.
Zaterdag 20 september, aanvang 21:00 uur. Entree € 4; Adres: Café de Kroeg, Nieuwstraat 27 Arnhem. Kijk voor meer informatie op www.cafedekroeg.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden