Maak kennis met de computer

Op dinsdag 16 september is er weer inloopspreekuur in de Bibliotheek in Rozet. Vragen over computers kunnen gesteld worden op de 2e verdieping tussen 14:00 en 16:00 uur.

Een vrijwilliger van Seniorweb zit klaar om te helpen bij digitale problemen. Stel in Rozet vragen over alles wat met computers en internet te maken heeft. De beschikbare tijd is afhankelijk van het aantal belangstellenden. 
Mogelijkheden met uw computer
Computers zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Negen van de tien bedrijven gebruiken een of meer computers, en thuis hebben drie van de vier personen een pc. Bedenk eerst waarvoor de computer gebruikt wordt voor aankoop ervan.
Correspondentie, budget en adressenoverzicht zijn heel snel en gemakkelijk bij te houden in een pc. Maar ook tekstverwerken, muziek maken, digitale foto’s of video’s bewerken, internetten, een eigen website bouwen, cd’s of dvd’s branden en natuurlijk spelletjes spelen behoren tot de vele mogelijkheden. Raak wegwijs in de computer, hoe zit een pc in elkaar, en hoe kunnen alle programma’s en bestanden overzichtelijk opgeborgen worden? Maak kennis met de pc!
NB. Vragen over niet goed werkende apparatuur zijn voor de leverancier.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen