Open dag met bazaar MFC Klarendal

Foto:

MFC Klarendal zet op woensdagmiddag 17 september haar deuren open voor iedereen die eens een kijkje wil komen nemen. De ‘Open dag met Bazaar’ aan het Kazerneplein in Arnhem start om 13.30 uur en duurt tot 17.30 uur.

Geïnteresseerden krijgen de gelegenheid om overal rond te kijken en in gesprek te gaan met medewerkers van bijna alle organisaties. Er worden diverse gratis workshops aangeboden op het gebied van sport, spel en creatieve activiteiten. Het kinderwerk van Rijnstad zorgt voor een speciaal kinderprogramma en ook SWOA is van de partij. Genoeg te doen voor jong en oud! 
In het MFC Klarendal zijn verschillende wijkfuncties samengevoegd. Naast een basisschool, kinderopvang en consultatiebureau is er ruimte voor sport, dans en vele wijkactiviteiten. Ook voor wijkinformatie, plastic zakken of gewoon een kopje koffie kun je terecht in het MFC. 
klarendal-1024x266
Op het Kazerneplein zijn ook de Kunstkazerne (Kunstbedrijf Arnhem en Huis van Puck) en Jongerencentrum de Mix gevestigd. Er wordt gezamenlijk gebruik gemaakt van het prachtige wijkplein met ruimte om te basketballen, voetballen of korfballen. Ook de ‘buren’ openen op deze middag hun deuren.
Op het wijkplein is tussen 13.30 – 17.30 uur een creatieve Bazaar. Bewoners verkopen zelfgemaakte producten. Dat kan een appeltaart zijn maar ook een schilderij; geen rommelmarkt maar creatief ondernemerschap! Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 17 september op het Kazerneplein (voorheen Klarendalseweg 193).
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen