Kunst-cultuurwandeling rond Doorwerth

Foto:

De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 31 augustus een kunst-cultuurwandeling rond Doorwerth. Voor deelname is reserveren noodzakelijk.

Vanaf de binnenplaats van Kasteel Doorwerth gaat de tocht over de Veluwezoom en de Duno, beurtelings op de heuvelruggen en beneden langs de Rijn. Het wordt een wandeling met hoog en laag gelegen terrein, waarbij de kuitspieren ook ingezet moeten worden. Er zijn resten van het parklandschap te zien, dat daar ooit werd aangelegd in het boeiende waterrijke landschap. 
Ook wordt er het één en ander verteld over de schilders van de Oosterbeekse school, die hier in de omgeving veel geschilderd hebben. En dan zijn er de verhalen, die bij dit gebied horen. Geschiedenis en legenden, het landschap zit er vol mee.
 
Start: 14.00 bij de grote ‘acacia’ op het voorplein van kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth. Duur: 2 á 3 uur. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen. Informatie: kasteel Doorwerth, tel. (026) 339 74 06.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden