Suske en Wiske dag op Hoge Veluwe

Foto:

Het is tien jaar geleden dat het Suske en Wiske-album ‘Verraad op de Veluwe’ verscheen. Het verhaal speelt zich geheel af in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Op zondag 10 augustus wordt dit in het park gevierd.

In het centrumgebied van het Nationale Park staat van alles op het programma. Het park wil dit jubileum graag vieren met zoveel mogelijk liefhebbers van de striphelden. Er is onder meer een verkleedwedstrijd, een Suske en Wiske avonturen fiets/wandeltocht met onderweg figuren uit ‘Verraad op de Veluwe’, je kan op de foto met Suske en Wiske en je kan laten zien of je net zo sterk bent als Jerom. Uiteraard is ook het album te koop met korting.
Verraad op de Veluwe
Suske, Wiske, tante Sidonia, Lambik en Jerom worden uitgenodigd in het park door baron Van Voorst tot Voorst in Gelderland, de directeur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Al gauw ontdekken ze dat er iets niet pluis is. Dieren worden beschoten en blijken te kunnen praten en er worden beelden beschadigd. De baron wordt neergeslagen en het einde van het park dreigt. Suske en Wiske proberen het natuurgebied te redden en worden daarbij geholpen door elfjes.
Informatie 
Zondag 10 augustus 2014, van 12.00 – 15.30. Locatie: Centrumgebied, toegang is gratis (excl. entree Park); Kinderen die verkleed als Suske of Wiske komen, betalen geen entree! Ingangen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe zijn er in Schaarsbergen (bij Arnhem), Otterlo en Hoenderloo; Info: www.hogeveluwe.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden