Alice in Wonderland binnenkort in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Rhedelijk Cultureel

Rhedelijk Cultureel werkt samen met Create Dance, WIK Rheden en het Nederlands Fantasie Orkest aan de magische familievoorstelling Alice in Wonderland. Alice in Wonderland is een muzikale theater belevenis voor jong en oud van ongeveer zestig minuten.

De voorstelling wordt gemaakt door twintig professionals en tweehonderd deelnemers uit de wijde regio Rheden. Het wordt een voorstelling vol dans, muziek en luchtig acteerwerk.
Een, vreemd genoeg, humoristische voorstelling over oorlog, genderneutraliteit, armoede, geweld, pesten, discriminatie, eenzaamheid en klimaatverandering. Een voorstelling die zich afspeelt in een totaal onzinnige wereld vol met alle bekende en ook onbekende figuren uit de originele Alice in Wonderland.

Dansers en zangers gezocht

Vanaf donderdag 16 juni kunnen dansers tussen de zes en dertig jaar repeteren en meedoen aan de voorstelling. De repetities vinden plaats in Openluchttheater De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4 in Rozendaal. Natuurlijk krijgen alle dansers dan ook kostuums en worden ze in een paar momenten klaargestoomd voor het spektakelstuk.
Binnenkort start ook het projectkoor dat bij Alice in Wonderland zal losbarsten. Een mix van klassieke- en musical invloeden maakt dat elke zanger mee kan doen die een klein beetje ervaring heeft.

Aanmelden voor dansers/zangers

Aanmelden voor de dansworkshops of het projectkoor kan via https://www.voordekunst.nl/projecten/13699-we-go-wonderland-1 of via https://www.rhedelijkcultureel.nl/winkel/afdeling/musical/.
Wil je met je hele dansgroep of koor meedoen? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan even een mailtje naar Jowin Heemskerk: [email protected].

Waar koop je een kaartje?

Op 1, 2 en 3 juli spelen zij de musical Alice in Wonderlandin openluchttheater De Pinkenberg.
Ze hopen op een enthousiast publiek en net zulke enthousiaste deelnemers. Het belooft een bijzondere gebeurtenis te worden. Niet alleen doen er heel veel deelnemers mee. Tijdens de voorstelling zal Alice bijna acht meter groot worden, luister je naar nieuw geschreven muziek van Marije Heemskerk en kijk je naar een bonte verzameling van decor en kostuums die de fantasie nog meer prikkelen dan je van tevoren zou denken.
De kaartverkoop voor de voorstelling is al van start gegaan. Kaartverkoop loopt via de website van Rhedelijk Cultureel: https://www.rhedelijkcultureel.nl/#agenda.

Crowdfunding

Wanneer je dit project wilt steunen kun je er een leuke of ludieke actie voor terugkrijgen. Van VIP-kaarten tot een high tea party en van een foto met de cast tot groeien als Alice. Wanneer ze zeventig procent van het gezette doel bereiken, wordt het resterende bedrag aangevuld door Provincie Gelderland. Kijk voor meer informatie op: We go Wonderland.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen