Juffrouw Jannie opent atelier voor creatieve teken- en schilderworkshops op 4 juni

Foto: Juffrouw Jannie

Juffrouw Jannie, ook bekend als Art Atelier Arnhem, is al begin mei verhuisd naar de Paasberg. Op 4 juni opent het atelier op de Nicolaas Beetsstraat 18 de deuren voor creatieve teken- en schilderworkshops.

Juffrouw Jannie wordt gerund door Dorieke Duis en Sean Freeman. Freeman is bekend als saxofonist van Level 42 en verzorgt saxofoonlessen en kookworkshops.

Juffrouw Jannie

Juffrouw Jannie was geruime tijd bekend van de locatie op de Nijhoffstraat, maar is per 4 juni verhuisd naar het pand op de Paasberg.
Eigenaar Dorieke Duis is enthousiast: “We geven teken- en schildercursussen voor zowel volwassen als kinderen. En het mooie is dat je echt geen Rembrandt hoeft te zijn om mee te doen. Juffrouw Jannie is geschikt voor iedereen die een potlood of een penseel kan vasthouden kan tekenen (en schilderen). We krijgen veel bedrijfsuitjes, kinderverjaardagen, maar vooral ook veel deelnemers die het leuk vinden om creatief bezig te zijn in een hele informele omgeving.”

Positief geluid

Met het vertrek van onder andere de bakkerij en andere kleine ondernemers is de komst van het atelier een positief geluid.
Duis daarover: “We voelen ons erg welkom in de wijk en we hopen en denken met ons atelier een mooie en creatieve impuls te kunnen geven en voor wat leuke reuring te kunnen zorgen. We staan te trappelen om hier te beginnen.”

Meer informatie

Voor meer informatie over Juffrouw Jannie: www.juffrouwjannie.com.
Voor meer informatie: Dorieke Duis 0652539485; of email: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen