Benefiet klarinetconcert: kerstmuziek voor Musicians without borders

Foto: Gelderse Klarinetstudio

Ruim dertig klarinettisten van de Gelderse Klarinetstudio spelen op zondag 12 december om 15.30 uur een benefietconcert in de Oude Jan in Velp. De klarinettisten staan onder leiding van Corien Hoepman en spelen in wisselende bezettingen kerstmuziek van de achtste eeuw tot aan modern repertoire.

De jongste deelnemer is negen, de oudste bijna tachtig jaar. Helaas kan er geen publiek bij aanwezig zijn. Je kunt het concert online volgen en er is snel een filmopname beschikbaar.

Musicians without Borders

Met deze muziek willen ze jou een fijn kerstgevoel geven, maar ook geld inzamelen voor de organisatie Musicians without Borders. Dit is een internationale organisatie die de kracht van muziek inzet om etnische, religieuze en politieke verschillen te overbruggen en de wonden van oorlog en conflict te helen. Een mooie kerstgedachte toch?

Concert volgen?

Wil je het concert ook kunnen volgen, meld je zich dan aan op www.gelderse-klarinetstudio.nl. Spoedig na het concert ontvang je de filmopname van deze uitvoering waarmee je je  kunt onderdompelen in de kerstklanken van het klarinetorkest. Daarna kun je besluiten of je Musicians without Borders ook met een financiële bijdrage wil steunen.
Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van de Oude Jan die speciaal voor dit goede doel deze prachtige kerk ter beschikking stellen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen