Zevende voorstelling van Vuile Huichelaar komt naar het Posttheater

Foto: Posttheater

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, gaan 11 december de planken van het Posttheater op met Vuile Huichelaar 7: Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes. Paulette Willemse en Saskia van Zutphen weten van geen ophouden.

Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program. Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan.

Het verhaal

Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen.
In deze voorstelling komen de guilty pleasures en de heimelijke genoegens voorbij, oftewel: het foute lied.

Praktische informatie

Het Posttheater is aan de Rosendaalsestraat 27.
De voorstelling op 11 december begint om 20.30 uur.
Kaarten online bestellen hier.

Coronatoegangsbewijs voor toegang tot theater

Vanaf zaterdag 25 september is voor bezoekers vanaf dertien jaar een coronatoegangsbewijs en het op verzoek tonen van een identiteitsbewijs verplicht. Dit betekent dat ze bij binnenkomst vragen jouw ID en coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app of een print via CoronaCheck.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden