Opgetekend: festival over beeldverhalen, strips en graphic novels 

Foto: Rozet Instagram

Vrijdag 5 november vindt in Rozet de tweede editie van Opgetekend plaats. Met een avondvullend programma over graphic novels, beeldverhalen en strips.

Daarnaast zijn er lezingen, workshops, animaties en een boekenmarkt. Het thema van deze editie is Werk in Uitvoering en tijdens Opgetekend staan de Makers en Doeners centraal.

Programma

Opgetekend begint om 16.00 uur met een stripmarkt in Rozet, Kortestraat 16. Daar vindt je een uitgebreid aanbod van makers en uitgevers. Je kunt hier ook je boek laten signeren. Daarnaast worden er diverse animatiefilms getoond.
Vanaf 19.00 uur begint een programma met lezingen en workshops. Makers, deskundigen en uitgevers zoomen in op de verschillende onderdelen van het beeldverhaal. Ze vertellen over het maakproces, over hoe je een beeldverhaal kunt lezen en over het uitgeven van een strip of graphic novel. Een interessant en gevarieerd programma voor liefhebbers, makers, creatievelingen, (taal-)docenten en lezers.

De stripmarkt, lezingen en workshops zijn gratis toegankelijk. Voor de workshops dien je je van tevoren aan te melden.

OpgetekendExtra informatie

Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met Studio Hoekhuis. Alle informatie over het programma en aanmelden vind je op www.rozet.nl/opgetekend.
Kijk alvast naar de video.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen