Vierde editie Arnhems Cabaretweekend 6-9 oktober

Foto: Posttheater

Wie houdt er nu niet van een extra lang weekend? Van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 oktober vindt de vierde editie van het Cabaretweekend plaats met een extra dag en nog meer programma.

Lach, blik terug op 2021, denk na over de scherpe analyses op onze samenleving en ontdek aanstormend talent, met onder andere Dolf Jansen, Daniël Arends, Soundos, Andries Tunru en Alex Ploeg.

Musis en Stadstheater samen met Posttheater

Musis en Stadstheater werkt al een tijd intensief samen met het Posttheater en is trots op dit Arnhemse festival. “Dankzij deze bundeling van krachten kunnen we een breed spectrum programmeren: van grote namen tot jong talent,” aldus programmeurs Roel Coppelmans en Ingrid Scheper.

Greep uit het programma

Dolf Jansen is ook dit jaar weer van de partij, een vaste waarde in het Cabaretweekend. Wederom filtert hij het afgelopen jaar. Elk incident, elk detail, elke politieke leider die het nou nog niet door heeft, niks of niemand blijft gespaard. Daniël Arends speelt twee verschillende stand up comedy-shows van ruim een uur op een avond. Je kan kiezen naar welke je gaat, maar je kan natuurlijk ook naar allebei. Voor wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken is Grof Geschud een aanrader. Met hun beeldende en verhalende vorm van cabaret is dit Vlaams-Nederlands cabaretduo klaar om de Nederlandse en Belgische theaters te bestormen.

Praktische informatie

De data zijn van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 oktober. De locaties zijn het Posttheater, Rosendaalsestraat 27 en het Stadstheater, Velperbinnensingel 10.
Voor het complete programma en kaarten zie cabaretweekend.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen