Zaterdag 25 september tweedehands kinderkledingbeurs Altenieuw

Foto: Altenieuw kledingbeurs

Op zaterdag 25 september organiseert Altenieuw een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in recreatiezaal Craneveer en basisschool De Zyp, aan de Viottastraat in Arnhem Noord. Dit keer uiteraard met kleding voor het najaar en de winter, vanaf maat 86 tot en met 176.

Broeken, rokjes, truien, schoenen, jassen, skikleding, mutsen, alles is er te vinden. Zowel mooie merkkleding als goede basics, voor bescheiden prijzen. Ook is er een grote ruimte met weer leuke gezelschapsspellen, boeken en speelgoed om de winter mee door te komen. Er is weer volop keuze.

Net als vorig jaar

Net als vorig jaar wordt de beurs uiteraard gehouden binnen de geldende corona maatregelen. Daarom werken we voor de kleding ook dit keer met een tijdslot waarvoor je kunt reserveren. Dan heeft iedereen voldoende ruimte om afstand te houden en kun je dertig minuten naar hartenlust shoppen. De reacties op deze opzet waren vorige keer erg positief. De beurs wordt gehouden vanaf 09.30 uur op basis van reservering. Vanaf circa 10.45 uur is er vrije inloop tot het maximum aantal bezoekers is bereikt. Het speelgoed is vanaf 09.30 uur zonder reservering toegankelijk. Bij grote drukte vragen we je even te wachten.
Alle ingeleverde spullen die niet retour gaan, worden gedoneerd aan onder meer de Arnhemse kledingbank en Stichting Speelstoet.

Tijdslot reserveren

Vanaf 6 september is het mogelijk om een tijdslot te reserveren voor de kleding door een mail te sturen aan [email protected] o.v.v. de kledingmaten die je zoekt. Meer info op onze Facebookpagina. Entree is gratis, uitsluitend contante betaling mogelijk.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden