OMG, voorstelling van choreograaf Igor Vrebac op 23 en 24 september bij Theater a/d Rijn

Foto: Bas de Brouwer

OMG, de nieuwe voorstelling van choreograaf Igor Vrebac is op 23 en 24 september te zien bij Theater a/d Rijn in Arnhem. OMG is een ongekende trip naar een wereld vol kleur, extase en overvloed.

De drie performers, Anton van der Sluis, Max Laros en Inbal Abir (o.a. Arnhemse Meisjes), verwelkomen je in sportieve sferen waar zij onuitputtelijk sprongen maken. Ze schitteren in kostuums van Arnhemse Mirte Engelhard en dansen op de stuwende beats van Tonny Nobel. Met hun totale overgave en explosieve energie vieren ze diepgewortelde menselijke krachten.

Ode aan de schoonheid

Na de première op het internationale hedendaagse dansfestival Julidans in 2021 schreef de pers:

‘OMG is […] een ode aan de kracht en de schoonheid van het menselijk lichaam.’ – Nuno Blijboom in Theaterkrant

‘Vrebacs hyperfysieke maar minimalistische aanpak neemt de zintuigen over.’ – Alexander Hiskemuller in Trouw

Hedendaagse popcultuur

Met OMG refereren Igor en zijn team aan zowel de hedendaagse popcultuur, eeuwenoude ceremonies als sportieve uitingen. Persoonlijke verhalen krijgen in Igors werk altijd een universele vorm. Eerder maakte hij het drieluik Macho, Macho, Traens en Heroes over onze perceptie op mannelijke en vrouwelijk gedrag. In 2018 werd hij genomineerd voor de prijs van de Nederlandse Dansdagen als aanstormend choreografietalent.

 Praktische informatie OMG

  • Datum: DO 23 en VR 24 september
  • Aanvang: 20:00u
  • Locatie: Theater a/d Rijn, Arnhem
  • Tickets: theateraanderijn.nl

Theater a/d Rijn is verheugd weer publiek te mogen ontvangen en werkt met het coronatoegangsbewijs. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het theater.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen