Salomé uit Arnhem geselecteerd voor de halve finale van Elite Model Look 2021

Foto: Iconomic Agency

Honderden deelnemers uit heel Nederland verzamelden zich in het weekend van 11 en 12 september in hèt fashion hart van Nederland, WFC Amsterdam, om deel te nemen aan de castingdagen van Elite Model Look. Dit jaar maken zowel modellen als content creators een kans op een wereldwijd contract bij één van de agency’s van Elite World Group.

Aan het einde van de castingdagen, zagen 38 jongens en meisjes, onder wie Salomé Bravo uit Arnhem, hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look halve finale die aanstaande zaterdag 18 september plaatsvindt.

Salomé is 20 en studeert psychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. “Winnen zou fantastisch zijn,” aldus de kandidate in De Gelderlander.

Selectie van de kandidaten

De gelukkige deelnemers werden gekozen door de Elite Model Look jury, bestaande uit Nodar Beghiyl (Elite Model Look Nederland) Jetteke van Lexmond (stylist en fashion director), Mascha Feoktistova (beautygloss), Marjolein Vreeke (modellen trainer), Femke van Asperen (Elite model), Ségolène Robin (WOMEN Paris) en Cloez Emilie (Elite Model Paris).
“Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid,” aldus de Elite Model Look jury.

Over Elite Model Look

Opgericht in 1983, Elite Model Look is de meest prestigieuze internationale modellen zoektocht waaraan vele Super Modellen hun carrière hebben te danken. Zoals Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Lara Stone en Alessandra Ambrosio.
Elk jaar nemen duizenden kandidaten verspreid over meer dan veertig landen deel aan deze buitengewone modellen zoektocht wat beschouwd moet worden als lanceerplatform, niet alleen voor een carrière als model, maar ook om internationaal aan de top te komen.Elite Model Look

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden