Arnhemse schrijver presenteert young adult-thriller in Rozet 

Foto: Rozet

De Arnhemse schrijver Nico van Belle (1983) presenteert op donderdagavond 9 september van 19.30 tot 21.00 uur zijn eerste boek, een Young Adult-thriller, in de bibliotheek van Rozet. Vier jaar lang werkte aan zijn debuut De onverwachte zoektocht.

De voormalig medewerker van een drukkerij en van het Gelders Archief liet al heel wat titels door zijn handen gaan, maar kan nu eindelijk zijn eigen boek vasthouden, en presenteren aan de wereld. Nico zal worden geïnterviewd door René Gademann (RTV Arnhem, Rozet). De avond wordt opgeluisterd door muziek van de jonge Arnhemse singer-songwriter Evan, vanuit het collectief Operation Music Garden.”

Het verhaal:

Het verhaal: “De eerste afspraak van de twee scholieren Nico en Gijs op de Leusderheide is het startpunt van een groots avontuur. Een onverwachte brief en de ontmoeting met een oude vrouw zijn de aanzet tot de zoektocht naar een groen-uitgeslagen koperen sleutel. In Nederland en een ver daarbuiten gaan ze op bezoek bij een jonge berghoteleigenaar, een norse oude man en behulpzame archeoloog. Zelfs bij de 26 Hoeven van de Meent ligt mogelijk een aanwijzing. Als iedereen de ruime zaal van de bunker heeft bereikt volgt er een verrassende ontknoping. De uitkomst van de zoektocht wordt steeds duidelijker.”
De avond is ondersteund door het project Rozet Komma, dat bijzondere initiatieven uit de stad een podium biedt.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden