Fotoclub Meinerswijk exposeert in het Nederlands Watermuseum

Foto: Resie Robbers

Fotoclub Meinerswijk exposeert met veel genoegen haar fotowerken met als thema Water in de toekomst, in het Nederlands Watermuseum.

Fotoclub Meinerswijk is een kleine club van enthousiaste amateurfotografen. Om aan te sluiten bij de doelstellingen van het Nederlands Watermuseum zijn de fotografen van Fotoclub Meinerswijk ijverig aan het werk gegaan om een succesvolle expositie te kunnen realiseren op deze unieke locatie.

Elke maand een thema

Het doel van de club is de deelnemers plezier te laten beleven aan het maken, verbeteren en bespreken van foto’s. Ook technische aspecten komen hierbij aan bod. Tegelijk speelt gezelligheid en ongedwongen jezelf kunnen zijn, met onderling respect naar elkaar, een grote rol. De club komt maandelijks bijeen. Om de creativiteit te bevorderen wordt elke maand gewerkt met een thema, dat bedacht wordt door de leden zelf. Daarnaast is er ruimte om persoonlijke portfolio’s te presenteren en er worden fotokettingen geregen. Ook worden er onderling spontaan afspraken gemaakt om onderwerpen uit te diepen of om gezamenlijk op pad te gaan.

Expositie

De expositie is tot en met 5 september zeven dagen per week te bewonderen tussen 10.00 en 17.00 uur. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een geldig entreekaartje voor het museum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen