Ballorig is weer open!

Foto: Ballorig

Bijna een half jaar waren alle vestigingen van binnenspeeltuin imperium Ballorig gesloten. Net als voor veel andere ondernemers was het een zware tijd voor het speelparadijs. Maar nu is er licht aan het einde van de tunnel.

Op zaterdag 5 juni mocht Ballorig haar Nederlandse vestigingen heropenen. En dat liet het speelparadijs niet onopgemerkt voorbij gaan.

Winacties

 “We kunnen niet wachten” aldus een enthousiaste Jeroen Horbach, directeur van Ballorig. “Een half jaar lang hebben we hier naar uitgekeken en we gaan er dan ook een groot feest van maken”. Op zaterdag 5 juni werden alle vestigingen officieel heropend door één van de kleine bezoekers die een lint door mochten knippen. En gedurende de hele dag waren er verschillende festiviteiten. “Kinderen hebben een bezoek aan een speelparadijs enorm gemist, heb ik van veel ouders teruggekregen. De berichten en reacties die we kregen tijdens onze sluiting waren hartverwarmend. Maar we hebben ondertussen niet stilgezeten” licht Horbach toe.

Grondig schoongemaakt en opgeknapt

Alle vestigingen zijn tijdens de lockdown meerdere keren grondig schoongemaakt. De vestigingen hebben een likje verf of een nieuw speeltoestel gekregen. “Om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen zijn er, conform de richtlijnen van het RIVM, nog steeds corona maatregelen van kracht”. Zo zijn alle vestigingen ingericht op het houden van voldoende afstand en reserveren is nog steeds verplicht. “Maar dat mag de pret niet drukken” sluit Horbach af, “spelen bij Ballorig is nog steeds een feestje en we kijken er naar uit om iedereen weer te mogen verwelkomen! Daarbij wordt de kracht van spelen en bewegen voor kinderen onderschat en is dit extreem belangrijk voor hun ontwikkeling, op motorisch, fysiek en sociaal gebied, het is gewoon gezond en leuk”.

Reserveren kan via https://www.ballorig.nl/reserveer

Ballorig

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden