Arnhemse Uitnacht 3 september: Anders dan anders

Foto: Roeland Hoefsloot

Vrijdag 3 september vindt de Arnhemse Uitnacht plaats. Kunst en cultuur worden weer gevierd en beleefd in de stad, zij het Anders dan anders.

In het centrum van Arnhem zijn op verschillende locaties acts, optredens, voorstellingen en exposities te zien.

Duurt totdat het klaar is

Tijdens de Arnhemse Uitnacht brengen culturele instellingen, organisaties, liefhebbers, makers en artiesten kunst en cultuur in de cultuurhuizen en in de stad. Ook op onverwachte plekken zal er een programma zijn. De cultuurhuizen zijn het podium voor voorstellingen, workshops, lezingen, presentaties en exposities. De Arnhemse Uitnacht start en duurt totdat het klaar is.

Oproep

Neem deel aan de Anhemse Uitnacht op vrijdag 3 september en begint om 19.30 uur. De organisatoren nodigen makers of artiesten uit om mee te doen. Zoek hiervoor (voor eind juni) aansluiting bij een van de cultuurhuizen of neem contact op met de organisatie via [email protected].
Het volledige programma van de Arnhemse Uitnacht wordt in augustus bekendgemaakt en is online te vinden op www.arnhemseuitnacht.nl.

Nieuw bestuur

Met spijt in het hart en dankbaar voor zijn betrokkenheid vanaf de eerste editie, heeft het bestuur afscheid genomen van Evert Burggrave (voorheen Introdans, nu Musis en Stadstheater Arnhem). In de personen van Joke Alkema (ArtEZ) en Ine van Burgsteden (wethouder gemeente Brummen) heeft het bestuur twee waardige opvolgers gevonden. Vol ambitie ziet dit bestuur de toekomst tegemoet.

Cultuur Netwerk Arnhem

De Arnhemse Uitnacht is een initiatief van Cultuur Netwerk Arnhem waarvan de grootste culturele instellingen van de stad lid zijn. De speciaal opgerichte stichting Culturele Evenementen Arnhem organiseert het evenement. De Arnhemse Uitnacht komt tot stand door bijdragen van de deelnemende kunstenaars, organisaties, instellingen én Gemeente Arnhem, Ondernemersfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Provincie Gelderland, Stimuleringsfonds Rabobank en Vrienden van theater.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden