Focus Filmtheater weer open vanaf 5 juni

Foto: Focus Filmtheater

Eindelijk weer samen films kijken op het grote witte doek. Weet je nog hoe het voelde?

Het licht dat langzaam dimt, de zachte stoelen, het geluid dat van alle kanten lijkt te komen en vooral, het moment dat de hoofdfilm begint en je je voor even samen met een zaal vol filmliefhebbers mag verliezen in een andere wereld. Kom het weer beleven in Focus Filmtheater Arnhem.

Titels die al maanden liggen te wachten

Vanaf zaterdag 5 juni is Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein weer open voor publiek. Het belooft een mooie filmzomer te worden vol titels die al maanden liggen te wachten om gezien te worden hoe ze bedoeld zijn; op het grote witte doek. Geniet van de nieuwste films, Oscarwinnaars, prachtig gerestaureerde klassiekers, indrukwekkende documentaires, kinderfilms, een openluchtprogramma op het dak, inspirerende nagesprekken en een drankje, lunch of diner in het sfeervolle café-restaurant Focus | Eten en Drinken.

Feestelijk openingsprogrammaFocus

Na zes maanden eindelijk weer open, dat moet natuurlijk gevierd worden. Op zaterdag 5 juni is er een feestelijke opening in Focus, met rode loper, een gratis drankje om te proosten en een kleine verrassing voor alle filmbezoekers van die dag. Het programma van de eerste week (5 tot en met 9 juni) staat op de website van Focus en de kaartverkoop is gestart. Te zien is onder andere Oscarwinnaar Nomadland met Frances McDormand, de langverwachte Nederlandse oorlogsfilm De Slag om de Schelde en Jim Taihuttu’s veelbesproken De Oost over de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog. Daarnaast draaien er de eerste week extra veel voorpremières van onder andere The Father met Olivia Colman en Anthony Hopkins (die er terecht met de Oscar voor Beste Acteur vandoor ging), de prachtige natuurdocumentaire Gunda en het indrukwekkende Quo Vadis, Aïda?. Een mooie showcase van alles wat je deze zomer nog in Focus kunt verwachten.

Focus | Eten en Drinken

Vanaf zaterdag 5 juni is ook Focus | Eten en Drinken weer dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Kom proeven van de nieuwe menukaart vol verrassende, creatieve gerechten! Overdag kun je alleen ter plekke reserveren, voor het diner is het mogelijk een reservering te plaatsen via www.focusarnhem.nl of 088-1900 600. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook terecht op het zonnige terras op het Audrey Hepburnplein.

Coronamaatregelen

Focus Filmtheater en Focus | Eten en Drinken nemen natuurlijk alle nodige maatregelen om een bezoek zo plezierig en veilig mogelijk te maken en volgen de richtlijnen van het RIVM, de NVBF (Nederlandse Vereniging voor Bioscopen en Filmtheaters) en de FNV Horecabond. Actuele informatie over de coronamaatregelen is te vinden op www.focusarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden