Open Up Podium livestream vanuit het Posttheater

Foto: Posttheater

Lockdown? Open up. Op donderdag 27 mei is er een unieke voorstelling van het Posttheater online te zien.

Muziek, Spoken word, kleinkunst en comedy in één stream. Host van de avond Open Up Podium is cabaretier Andries Tunru.

Online publiek

Het is een lastige tijd voor uitvoerend artiesten. Het Posttheater biedt hen een podium en de mogelijkheid zich te presenteren aan een online publiek. Podiumdieren in de breedste zin van het woord zijn welkom: spoken word, dans, muziek of comedy zowel formal als non-formal.
Host van de avond is cabaretier Andries Tunru. Hij introduceert de artiesten, waarna ze in de sfeervolle theaterzaal van het Posttheater een korte voorstelling geven. Ook speelt Tunru een preview van zijn nieuwe theatervoorstelling.

Kleinkunstenaar Milan Hendriks

Het programma bestaat uit kleinkunstenaar Milan Hendriks. Hij zingt een aantal eigen nummers. Zijn liedjes zijn samen te vatten als een verhaal vanuit de liefelijke kijk op het leven en de wereld. Het liefst zou hij de wereld door een roze bril willen zien, maar uiteraard gaat dat niet altijd.
De band Route16 is een nieuwe pop/rock band met een Nashville sound. Broer en zus, Nop Ton en Roos Meuleman, hebben de band opgericht in 2019. Mede door hun speciale band en bijzondere levensloop is een prachtig zelfgeschreven album tot stand gekomen. Ze pakken uit met een voltallige band voor een geweldige preview van hun theatershow.

Sluwe blik en scherpe tong

Spoken Word- artiest Matthijs Wagenaar is niet vies van een beetje cliché. Met zijn sluwe blik en scherpe tong speurt hij zijn omgeving af naar iets waar hij eens lekker in kan roeren. Hij draagt een comedy spoken word- vierluik voor over een jongen die door een break up heen gaat.
José Schuringa deed mee aan verschillende cabaretfestivals en greep net naast de eerste prijs bij het Amsterdams Kleinkunstfestival. Sinds vier jaar is ze ook aan het standuppen. In 2017 was ze finalist van de Comedy talent award en in 2020 van Let’s Make Comedy.

Praktische informatie

Op donderdag 27 mei om 20.30 uur, vanuit je eigen huiskamer, kun je kijken en luisteren naar Open Up Podium livestream vanuit de Posttheater Inbox.
De prijs: is € 5,00 te bestellen tot vijftien minuten voor aanvang.
Kaartverkoop en informatie via www.posttheater.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen