Moeder-zonder-moeder-dag met theatergroep Echo

Foto: Theatergroep ECHO

Op 8 mei, de dag vóór Moederdag, organiseert theatergroep ECHO in samenwerking moederszondermoeder.nl een bijzondere middag die in het teken staat van moeders zonder moeder. Onlangs speelde theatergroep ECHO de voorstelling ECHO, een verpletterende, muzikale, zwart-komische one-woman-show over een moeder zonder moeder.

Naast de voorstelling wilde maker en speler Anna Schoen ook andere moeders zonder moeder een podium bieden om hun verhaal te delen. Dat resulteerde onder andere in een ontroerende videoreeks van documentairemakers Marie-Anne Faustinelli en Caro de Feijter waarin zes verschillende moeders
vertellen over hun leven zonder moeder.

Korte videoportretten

Op moeder-zonder-moeder-dag, in het leven geroepen door theatergroep ECHO en in samenwerking met moederszondermoeder.nl, gaan deze korte videoportretten in première. Verder staan op het programma van deze bijzondere middag: interviews met de makers van de portretten en de geportretteerde moeders, optredens van eigenzinnige artiesten en spreken, en is er volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma

De muziek is van Shishani en Lavalu. De voordracht doet Koen Frijns. Interviews zijn met Anna Schoen (theatergroep ECHO), Marjolein Simons (moederszondermoeder.nl), documentairemakers Marie-Anne Faustinelli en Caro de Feijter, en de geportretteerde moeders. Evita de Roode is de host.
ECHO speelt in het seizoen 2021/2022 door het hele land. Wil je deze dag bijwonen? Stuur dan een mailtje naar [email protected], Zie: www.tgecho.com/voorstellingen/echo/ of zet jezelf op aanwezig in het Facebookevenement.Meer informatie: www.theatergroepecho.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen