Bezoek Thomas Olde Heuvelt aan Het Colofon

Foto: Het Colofoon

Op woensdag 24 maart is schrijver Thomas Olde Heuvelt te gast in Het Colofon in de Bakkerstraat. Het is het startsein van een uitgebreide tour langs verscheidene boekhandels in Nederland, ter promotie van zijn nieuwe thriller Orakel.

Eigenaar Walter Jansen en medewerker Carlijn Brouwer brengen een avond door met Olde Heuvelt in de boekhandel, en zijn live te volgen via de stream op YouTube:  https://youtu.be/-mAfyZajLCE.

Schrijversroutine en inspiratiebronnen

Olde Heuvelt zal een inkijk geven in zijn schrijversroutine en zijn inspiratiebronnen. Daarnaast zal hij een aantal fragmenten uit Orakel voorlezen en de toehoorder meenemen in de spannende wereld van het spookschip, dat een portaal naar een andere wereld blijkt te zijn.
Lezers die graag een gesigneerd exemplaar van Orakel willen hebben, kunnen mailen naar [email protected].

Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt verraste Nederland in 2013 met zijn debuut Hex, dat vrij snel naar het Engels vertaald werd en waarvan de filmrechten zijn verkocht aan Warner Bros. Orakel is zijn derde, langverwachte thriller.

Live

Woensdag 24 maart om 20.15 – 22.30 uur is het gesprek live te volgen via de Facebookpagina van Het Colofon en via YouTube https://youtu.be/-mAfyZajLCE.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden