Haal Focus Filmtheater in huis

Foto: Focus Filmtheater

Focus Filmtheater Arnhem is vanwege de huidige coronamaatregelen voorlopig nog gesloten. Kun je de filmzalen of het café-restaurant niet langer missen?

Er zijn gelukkig genoeg dingen die je kunt doen om Focus toch een beetje in huis te halen.

Take away en borrelbox

Focus
Borrelbox

De Take Away van Focus | Eten en Drinken is van donderdag tot en met zondag tussen 11.00 en 15.00 uur geopend. Hier zijn naast koffie en zelfgebakken lekkers ook Focus borrelboxen te bestellen voor thuis (nu al een hit). Bovendien kun je elke week luisteren naar de Focus Podcast het tien-minutengesprek en zijn veel van de nieuwste films te zien in de online filmzaal Picl. Zie Focus voor meer informatie.
Kom langs voor wat te drinken, een warm soepje of lekkere zelfgebakken American cookies en blondies. Daarnaast is online de Focus Borrelbox te bestellen: vega €15,- / vlees €18,-. Deze is voor circa twee personen en is tot uiterlijk een dag van te voren te bestellen. De box bestaat uit een broodje met diverse dips en olijfolie, een selectie van diverse kaassoorten, gegrilde gemarineerde groenten, uiencompote, gemarineerde olijven, groentechips, ingelegde groenten, vers gebrande noten met rozemarijn, zongedroogde tomaatjes en dadels. Kies je voor de borrelbox met vlees, dan wordt dit aangevuld met charcuterie (diverse vleessoorten). Meer informatie: http://bit.ly/focusborrelbox.

Focus Podcast: het tien-minutengesprek

Luister vanaf nu elke week naar het tien-minutengesprek, de weldadig korte podcast van Focus Filmtheater. Ideaal voor tijdens je wandeling, het smeren van boterhammen, je dagelijkse fitnessoefeningen, of gewoon op de bank. Voor deze gesprekkenreeks nodigt Focus een bonte verzameling mensen uit, die allemaal op een bepaalde manier iets met het filmtheater en Arnhem te maken hebben. Programmeurs Thomas Fransman en Kim van der Werff gaan met ze in gesprek en zijn benieuwd wat hen van de straat houdt in tijden van anderhalve meter, mondkapjesplicht en lockdowns. En wat is er eigenlijk op hún beeldschermen te zien? De eerste gast is oud-wielrenner en Arnhemmer Maarten Tjallingii: fietsburgemeester, inspirator, coach, ondernemer en rasoptimist! Een goed gesprek over sport, film, toekomstplannen en… het jeugdjournaal. Luister mee via https://bit.ly/focus-podcast.

FocusOnline filmzaal Picl altijd open

Films kijken op het grote witte doek is voorlopig niet mogelijk, maar gelukkig is Picl, de online filmzaal van Focus, altijd geopend. Via dit online platform zijn veel van de nieuwste films (tegen betaling) ook thuis te bekijken. Gewoon via je tv, tablet of telefoon. Daarmee houd je in tijden van Corona niet alleen je filmliefde warm, je steunt bovendien het filmtheater. Picl is opgezet voor en door mensen die van Nederlandse cinema en arthouse films houden. Initiatiefnemer is Stichting Nederlandse Filmpromotie die een hierin samenwerkt met een groot aantal filmtheaters en filmdistributeurs.
Meer informatie: http://bit.ly/onlinezaalfocus.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden