Eerste solo single Ri-Style stemt tot nadenken

Foto: Ri-Style

Zanger Richard Sprokkereef, alias Ri-Style, bracht op 18 december 2020 zijn eerste eigen werk uit: Ander Licht. Na tientallen jaren op nationale en internationale podia het werk van anderen te hebben gezongen werd het tijd voor eigen nummers.

De eerste track van de uit onze buurgemeente Lingewaard afkomstige zanger is een prachtig gedragen werk dat tot nadenken stemt en de luisteraar oproept eens in de spiegel te kijken. Voor menigeen een moment van herkenning.

Teksten die ergens over gaan

Voor de muziek tekende toetsenist, componist en arrangeur Ton Snijders, die ook nauw samenwerkt met Stef Bos en in het verleden zijn sporen verdiende bij onder anderen Liesbeth List en Frank Boeijen. Stuk voor stuk artiesten waarmee het duo zich verwant voelt,vanwege teksten die ergens over gaan en de vaak pareltjes van arrangementen. Al vanaf de eerste ontmoeting tussen de twee ras-muzikanten ontstond er een chemie die uitmondde in dit bijzondere resultaat.

Komt uit op het perfecte momentRi-Style

De single komt, onbedoeld, misschien wel op het perfecte moment uit. De huidige coronacrisis vraagt ons om de dingen eens in een ander licht te bekijken. Ander Licht laat zich qua genre wellicht lastig in een hokje stoppen maar is met de prachtige Nederlandse tekst en de grootsheid in muziek misschien wel van on-Nederlandse allure.
Ander Licht zal verschijnen op een album waaraan op het moment hard gewerkt wordt.

Op YouTube en streamingdiensten

Al vanaf vrijdag 18 december 2020 is Ander Licht van Ri-Style te zien op YouTube en te beluisteren op vrijwel alle streamingsdiensten.
Voor meer info kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-51225220 en via www.Ri-Style.eu of www.teclats.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden