Gratis online muziektheater voor mantelzorgers GGz

Hou me los
Foto: Nynka Delcour

Speciaal voor mantelzorgers die voor iemand met psychische problemen zorgen, verzorgt  Indigo in december vier livestreams. Tijdens deze livestreams kun je,- gratis en anoniem, genieten van het prachtige theaterstuk Hou me los.

Hou me los is een muzikale theatervoorstelling over de impact van psychische kwetsbaarheid op de familie.

Effect van een psychische stoornis

Wat is het effect van een psychische stoornis op de relatie tussen broer en zus? Zangeres en theatermaker Nynka Delcour is gevoed door haar ervaring als ‘de zus van.’ Zij zingt en vertelt op persoonlijke, ontroerende en grappige wijze over haar complexe relatie met haar psychisch zieke broer. Pianist en accordeonist Rob Stoop verzorgt de muziek. Troost, aanvaarding, machteloosheid, rouw, liefde, onbegrip en schuldgevoel. Het komt allemaal aan bod in een mooie mix van theater, zang en muziek.

In gesprek

Hou me los is gemaakt voor familie van mensen met psychische kwetsbaarheid en voor mensen die werkzaam zijn in de zorg.  De voorstelling heeft een intiem en persoonlijk karakter en gaat over gevoelens die universeel herkenbaar zijn waardoor iedereen raakpunten zal tegenkomen in deze voorstelling. De duur van de voorstelling is ongeveer 55 minuten.
Deze voorstelling is bedoeld voor iedereen vanaf achttien jaar die te maken heeft met psychische problematiek in de omgeving. Na afloop gaat iedereen met elkaar in gesprek over het thema mantelzorg. Er is ook de mogelijkheid om anoniem vragen te stellen en ervaringen te delen.
Ben je al nieuwsgierig? Klik hier voor een voorproefje: https://www.krachtvanbeleving.nl/voorstellingen/hou-me-los/

Wil je meekijken?

Dat kan. De voorstelling is te zien op dinsdag 8, vrijdag 11, dinsdag 15 en woensdag 16 december 2020 van 19.30 tot 21.30 uur.
Meld je aan via [email protected] of 026 – 3124483. Vergeet niet bij aanmelding jouw postcode te vermelden. Dan ontvang je van Indigo een link waarmee je toegang krijgt tot deze exclusieve livestream.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden